let's get creative -mism-scripted-title
Stapelkaartjes - Gratis Download

Herken jij dit: je hebt een verjaardag of er is een zieke, maar je hebt geen kaartje in huis en geen tijd om er een te maken. Daar heb ik nu een leuke oplossing voor: Stapelkaartjes!

 

Omdat mijn Makeristas, of wel mijn nieuwsbrief lezers, de aller leukste mensen van het hele internet zijn, maak ik zo af en toe weer een leuke Gratis Download voor hen. Deze keer heb ik deze Stapelkaartjes ontworpen. Je krijgt van mij trendy achtergronden en kleine tekst kaartjes waar je vervolgens allerlei kanten mee op kunt. Ik laat het jou graag zien in deze video.

 

FREEBIES

Ik heb deze prints voor jou ontworpen en ik geef ze weg als Freebies voor al mijn Makeristas: de allerleukste mensen van het internet, ofwel mijn nieuwsbrieflezers. Download hier of meld je aan hieronder.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

En nu ben jij aan de beurt. Hoe ben jij van plan te stapelen? Even snel en eenvoudig met een achtergrond en een tekst kaartje? Of stop je er van alles tussen: gekleurd papier, Papieren bloemen, illustraties, plaatjes uit magazines of wat je dan ook kunt verzinnen. Ik ben heel benieuwd wat jij ervan gaat maken. Superleuk als je dat met mij wilt delen op Facebook of Instagram.

 

 

ONLINE WORKSHOPS

In mijn online workshops leer ik je hoe je zelf kaartjes schrijft in handlettering en brushlettering. Kijk maar hier

 

VOOR GROEPEN

wil je mijn projecten voor of met een groep maken (bv voor een vereniging, kerk, goed doel etc?) om zo een ander blij te maken. Mail mij dan eerst even aub: hallo@makerisme.nl Ik help je graag verder.

Hartelijke groet en tot een volgend project!

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

6 gedachten over “Stapelkaartjes met Download”

 1. Betha Horsmeier-Bouter

  Wat een geweldig leuke kaartjes! Ga ze zeker gebruiken en er mijn eigen touch aan geven. Reuze bedankt weer. Liefs en groetjes, Betha

 2. Hi Karin,
  Wat een leuke kaartjes! Je vertelt in het filmpje dat printen op dikker papier fijner is. Welk dikker print papier gebruik jij hiervoor?
  Groetjes,
  Monique

  1. Yvette - Team Maker is Me

   Regulier papier is meestal 75-80 gram, dus alles daarboven is al fijner voor deze kaartjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven