let's get creative -mism-scripted-title
Een Printable van mij voor jou

Ik heb voor mezelf gesteld, dat ik positief wil blijven onder alles. Dat zal op sommige momenten vast een flinke uitdaging worden, maar er is altijd veel om dankbaar voor te zijn, dus ik zal mijn zegeningen tellen.

Ik vond deze mooie tekst op pinterest:

Tel wat je hebt, niet wat je mist.

 

Deze tekst schreef ik op mijn iPad met Apple Pencil om uit te printen en thuis neer te zetten. Iedere keer als ik ernaar kijk, herinnert het mij aan mijn besluit: ik ben dankbaar!

Vind je dit leuk? Ik heb er een download van gemaakt. Print het uit en geef het ook een plekje thuis. Je kunt het downloaden van de Freebies, beschikbaar voor al mijn MAKERISTAS!

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien. Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook Instagram op per Email.

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top