Tombow-mism-scripted-title
Tombow Kreadoe 2018

Ook dit jaar (2018) stond ik op de stand van Tombow Benelux om ABT markers (= dual brush markers) en de nieuwe Fudenosuke in kleur te demonstreren.

Ik heb giga veel namen geschreven en ik vond het helemaal te gek! En dan ook nog zoveel supertoffe mensen te mogen ontmoeten maakt het helemaal geweldig. Iedereen die er was, om te kijken of een praatje te maken: HARTELIJK DANK!! ik vond het supergezellig!!

Op deze pagina deel ik graag foto’s van leuke ontmoetingen en namen die ik geschreven heb. Daarin werkte ik met diverse technieken. Daar heb ik video’s van, zodat je die terug kunt zien. Ze zijn beschikbaar voor mijn nieuwsbrieflezers: Makeristas! (gebruik het wachtwoord uit de meest recente nieuwsbrief). Klik hier om de techniek video’s te bekijken.

Beveiligd: Extra lettering Videos met Tombow ABT markers

Nog geen toegang?!
Freebies zijn speciaal voor de leukste mensen van het internet: mijn nieuwsbrieflezers ofwel Makeristas!! Word ook Makerista en je kunt over enkele minuten jouw eigen PaperBaggies al maken.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Fudenosuke in kleur

Fudenosuke is de kleine penseelpen van Tombow. De inkt is watervast en de pennen zijn er in 2 hardheden: WS (soft) en BH (hard) Vanaf nu is de BH (hard) ook verkrijgbaar in kleur!  Ik vertel je er graag meer over in onderstaande video.

2x 6 nieuwe kleuren Tombow ABT dual brush markers.

Kreadoe brengt sinds lange tijd NIEUWE kleuren op de markt. Bovenop de 96 al bestaande kleuren, komen er nu 2x 6 nieuwe bij: 6x Vintage colors en 6x Candy colors (en die zijn om te snoepen!!).

Hieronder zie je een foto met labels van de Vintage colors. Hoe ik deze gemaakt heb zie je op de pagina met de techniek video’s. Die is beschikbaar voor mijn nieuwsbrieflezers (gebruik het wachtwoord uit de meest recente nieuwsbrief). Klik hier om de techniek video’s te bekijken.

Klik hier om de techniek video’s te bekijken.

Beveiligd: Extra lettering Videos met Tombow ABT markers

Nog geen toegang?!
Freebies zijn speciaal voor de leukste mensen van het internet: mijn nieuwsbrieflezers ofwel Makeristas!! Word ook Makerista en je kunt over enkele minuten jouw eigen PaperBaggies al maken.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Online Workshop Brushlettering made easy

In mijn online workshop Brushlettering made easy leer ik jou het Schrijven met Penseel met diverse Tombow producten. Meer informatie vind je hier.

Leuke Collega’s

Kreadoe is bij uitstek een hele mooie plek om weer een boel leuke collega’s te ontmoeten. In de foto’s hieronder zie je mij met oa Karin Luttenber (Paperfuel) Nouk San, Carla Kamphuis, Claudia Rose (the Rock Workshops) Ewlas en heel veel toffe bezoekers. Verder zie je veel van de namen die ik geschreven heb.

Klik hier om de techniek video’s te bekijken.

Beveiligd: Extra lettering Videos met Tombow ABT markers

Nog geen toegang?!
Freebies zijn speciaal voor de leukste mensen van het internet: mijn nieuwsbrieflezers ofwel Makeristas!! Word ook Makerista en je kunt over enkele minuten jouw eigen PaperBaggies al maken.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

De wand van de Tombow stand

Op de wand van de stand van Tombow stond een gaaf ontworpen collage van allerlei hobby waarbij je Tombow producten kunt gebruiken. Voor die wand heb ik een aantal woorden geschreven met Tombow materialen. In de volgende video kun je zien hoe ik te werk ben gegaan.

 

Tombow TwinTone Dual Tip Markers

Het paradepaardje van Tombow voor 2018: De Twin Tone Dual Tip Markers. Deze zijn uitgebracht in 2 kleurtonen: Pastels en Brights. In de video vertel ik je graag meer over deze wanna-have-markers!

 

Kreadoe 2017

Ook in 2017  stond ik  3 dagen op de Kreadoe op de stand van Tombow. Het was er superleuk en lekker druk. Ik vertelde daar van alles over de Tombow ABT Dual Brush Markers en liet ook Coldfoiling zien.

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top