Ijsjes2021-Karin Joan - sccripted title2
Freebies!

Ik heb voor jou een leuke nieuwe Freebie! Een set wenskaarten + bloemenkaartjes + een cadeaupapiertje.  Speciaal voor jou gemaakt om zelf even snel uit te printen, uit te knippen/snijden en klaar is jouw kaartje! Allemaal in het zomerse thema van waterijsjes.

 

 

De download is zoals altijd voor mijn Makeristas ofwel mijn nieuwsbrieflezers. Ga naar mijn Freebies pagina en vul daar het meest recente wachtwoord in dat je hebt ontvangen in de Makerista nieuwsbrief. Ben jij nog geen lid?

Je kunt je hieronder aanmelden:

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Wanneer je de download binnen hebt, kun je de kaartjes uitprinten op stevig papier. De grijze lijnen geven aan waar je moet knippen of snijden. Prik een gaatje in de bloemenkaartjes en rijg er een koordje of lintje doorheen. Hang deze aan een boeket of een cadeautje. Super makkelijk!

 

Print het cadeaupapier op gewoon printerpapier. Deze kun je dan gebruiken om een klein cadeautje mee in te pakken. Je zou er zelfs ook een bijpassende enveloppe van kunnen maken of een paperbaggie.

 

 

Workshop Watercolor IJsjes

Ik maakte deze kaartjes voor jou door de ijsjes in watercolor te schilderen. Wil jij dat ook leren? Dat kan! In mijn workshop Watercolor IJsjes. Je krijgt toegang tot die workshop als jij Maker Member bent.

 

 

In de komende weken komt er een nieuwe workshop voor mijn Maker Members uit: Watercolor Zomer IJsjes. Je kunt werken met watercolor stiften zoals Ecoline, Tombow, Edding  brushpens of Karin Markers. Maar je kunt ook gewone waterverf gebruiken of vloeibare ecoline of iets wat erop lijkt.

Planning

Je ontvangt in totaal 5 projecten + een bonus project. Je kunt dus de hele zomer aan de slag of later terug kijken.  De projecten worden gepubliceerd op deze data:

15 juli 20:00
Watercolor IJsjes workshop project 1 – live sessie: dansende ijsjes; basis technieken voor het verkrijgen van het 3D effect

19 juli
Watercolor IJsjes workshop project 2 – klassiekers: Room Choco, Raketje en Solero

29 juli
Watercolor IJsjes workshop project 3 – Dubbel likkers 

5 aug
Watercolor IJsjes workshop project 4 – Twisters

12 aug
Watercolor IJsjes workshop project 5 – Magnum en Fancy Fruitijsjes

19 aug
Watercolor IJsjes workshop bonus project! 

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

 

 

Verder heb je nodig: potlood, papier (tekenpapier of nog beter: aquarelpapier). Met een schaar, 3D tape en fineliner maak je het nog leuker, want dan kun je jouw ijsje omtoveren in een kaartje. Extra leuk om deze zomer te maken en te  verzenden vanaf jouw vakantie adres.

 

Op verzoek combineer ik deze workshop met mijn meest recente Brushlettering handschrift. Je ontvangt van mij een oefenalfabet met begeleidende video en ik laat je zien hoe je diverse woorden kunt schrijven. Maar je hebt ook de beschikking tot de allereerste beginnerslessen in de workshop Brushlettering made easy.

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

 

Vind jij het ook leuk om mee te doen? Meld je dan aan als Maker Member en je krijgt toegang tot deze workshop en al mijn andere Maker Member workshops. Je kunt aan de workshops meedoen tijdens live sessies, of lekker op je eigen tempo ergens in de weken of maanden daarna.

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

DEEL JOUW WERK

Heb ik jou mogen inspireren? Dan zie ik heel graag wat jij gemaakt hebt. Deel jouw werk met #karinjoan op Instagram of Facebook. Geen social media? Stuur mij dan een foto over de mail naar hallo@makerisme.nl

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top