Ijsjes2021-Karin Joan - sccripted title2
Freebies!

Ik heb voor jou een leuke nieuwe Freebie! Een set wenskaarten + bloemenkaartjes + een cadeaupapiertje.  Speciaal voor jou gemaakt om zelf even snel uit te printen, uit te knippen/snijden en klaar is jouw kaartje! Allemaal in het zomerse thema van waterijsjes.

Dit zijn de lessen Ijsjes schilderen in de Maker Members omgeving

Workshop Watercolor IJsjes en meer

Ik maakte deze kaartjes voor jou door de ijsjes in watercolor te schilderen. Wil jij dat ook leren? Dat kan! In mijn workshop Watercolor IJsjes.  Ik leer je  daar zelfs ook hoe je ijsjes stempels maakt. Hoe leuk is dat?! De workshop is een onderdeel van de Maker Members omgeving. Even aanmelden en je kunt meteen overal bij. Je krijgt toegang tot die workshop als jij Maker Member bent. KLIK HIER

 

 

De download is zoals altijd voor mijn Makeristas ofwel mijn nieuwsbrieflezers. Ga naar mijn Freebies pagina en vul daar het meest recente wachtwoord in dat je hebt ontvangen in de Makerista nieuwsbrief. Ben jij nog geen lid?

Je kunt je hieronder aanmelden:

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Wanneer je de download binnen hebt, kun je de kaartjes uitprinten op stevig papier. De grijze lijnen geven aan waar je moet knippen of snijden. Prik een gaatje in de bloemenkaartjes en rijg er een koordje of lintje doorheen. Hang deze aan een boeket of een cadeautje. Super makkelijk!

 

Print het cadeaupapier op gewoon printerpapier. Deze kun je dan gebruiken om een klein cadeautje mee in te pakken. Je zou er zelfs ook een bijpassende enveloppe van kunnen maken of een paperbaggie.

 

 

 

 

 

 

Op verzoek combineer ik deze workshop met mijn meest recente Brushlettering handschrift. Je ontvangt van mij een oefenalfabet met begeleidende video en ik laat je zien hoe je diverse woorden kunt schrijven. Maar je hebt ook de beschikking tot de allereerste beginnerslessen in de workshop Brushlettering made easy.

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

 

 

Vind jij het ook leuk om mee te doen? Meld je dan aan als Maker Member en je krijgt toegang tot deze workshop en al mijn andere Maker Member workshops. Je kunt aan de workshops meedoen tijdens live sessies, of lekker op je eigen tempo ergens in de weken of maanden daarna.

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

DEEL JOUW WERK

Heb ik jou mogen inspireren? Dan zie ik heel graag wat jij gemaakt hebt. Deel jouw werk met #karinjoan op Instagram of Facebook. Geen social media? Stuur mij dan een foto over de mail naar hallo@makerisme.nl

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven