De worskhop Blaadjes in Watercolor heeft er weer leuke nieuwe projecten bij. We gaan mistletoe en meer schilderen in watercolor!

In de workshop ‘Blaadjes in Watercolor’ leer ik jou hoe je in watercolor blaadjes en takjes schildert. We starten eenvoudig met de basis en bouwen het stap voor stap uit. En om het compleet te maken, voegen we ook wat lettering toe. Natuurlijk neem ik je zoals altijd weer mee in video’s zodat je mij op mijn handen kunt kijken.

We maken in deze workshop kaartjes voor kerst en om te geven aan iemand die een hart onder de riem kan gebruiken. Maar je kunt de takken natuurlijk ook schilderen in jouw bullet journal, mixed media of ander kunstwerk.

Ik vertelde je al eerder over de eerste lessen, waarin ik je de basis leer en waarin we takjes schilderen.  Bekijk het hier

In deze vervolgvideo’s laten we de takken hangen. Ik richt me hier ook op de compositie van de lettering. Je kunt zo ook jouw eigen teksten ontwerpen maar als worskhop member ontvang je in deze lessen ook handige sjablonen om de teksten van de projecten te maken.

Deze workshop is toegankelijk voor Full Members en Basic Members.

Wil jij ook meedoen?!
Je kunt je hier nu aanmelden voor mijn online workshops. 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven