Let's get creative new Scripted Title copy
Women Event Almere 2023

Workshop Watercolor Patterns
25 maart 2023

In deze workshop leer ik jou hoe je met behulp van Ecoline Brushpennen, een speelse kaart met watercolor patronen en bijpassende tekst maakt. Of je nu beginner bent of meer gevorderd: je werkt lekker op je eigen niveau.

Locatie: de Wegwijzer, Makassarweg 80,1335 HZ Almere

Aanmelden kan bij Women Event Almere (mogelijkheid tot aanmelden is verlopen).

Wil je vanaf nu op de hoogte blijven van mijn creatieve activiteiten? Word dan lid van mijn nieuwsbrief. Meld je even gratis aan. Je krijgt dan ook meteen toegang tot mijn vele Freebies, oftewel gratis downloads. Mijn Freebies zijn alleen voor de allerleukste mensen van het internet: MAKERISTA’S ofwel mijn (meer dan 10.000) nieuwsbrieflezers. Ook Makerista worden? Meld je even aan:

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Nog veel meer workshops

Wil jij onbeperkte Maker Member toegang
tot mijn meer dan 800 workshop video’s?
Meld je aan voor een abonnement of voor een maand, KLIK HIER.

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven