let's get creative -mism-scripted-title
Winter Lichtjes Delfts Blauw

Meer dan ooit is het van belang om wat warmte te brengen in onze winter.

Voor velen is het geen gemakkelijke tijd dit jaar. Daarom heb ik deze Winterlichtjes voor jou gemaakt, om uit te printen, zelf te maken en uit te delen, zoveel je wilt! Maak deze winter, jouw wereld en die van ons, een stukje mooier.


Wil je zelf ook aan de slag met de Papieren Lichtjes? Dan heb je de prints nodig. Ik geef ze weg als Freebies voor al mijn Makeristas: de allerleukste mensen van het internet, ofwel mijn nieuwsbrieflezers. Download hier of meld je aan hieronder.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

VOOR GROEPEN

wil je mijn Papieren Lichtjes voor een groep maken (bv voor een vereniging, kerk, goed doel etc?) om zo een ander blij te maken. Mail mij dan eerst even aub: hallo@makerisme.nl Ik help je graag verder.

 

Deel een lichtje met iemand anders

Ik hoop dat je zult delen met een ander wat ik heb gedeeld met jou. Maak jouw wereld een klein beetje mooier en breng wat licht in deze donkere dagen. Je kunt ook gebruik maken van de lichtjes van voorgaande jaren. Je vindt ze ook hier op mijn website.

Papieren Lichtjes 2014
Papieren Lichtjes 2018
Papieren Lichtjes 2019-1
Papieren Lichtjes 2019-2

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven