Let's get creative 4 Scripted Title copy 2
Winterlichtjes '23

 

Ik laat jou in dit project zien hoe je zo’n Cute & Fluffy figuurtje tekent en jouw project, met een leuke techniek, eenvoudig veranderd in een winterlichtje, oftewel papieren lichtje. En dat kan natuurlijk ook met al jouw andere tekeningen.

 

Freebie Download

Download de Freebie die bij deze workshop hoort op mijn Freebies Pagina. Alleen voor Makeristas ofwel mijn nieuwsbrieflezers!

Meld je even aan voor mijn nieuwsbrief, dan ben jij ook Makerista! Je krijgt dan meteen toegang tot mijn Freebies, speciaal  voor al mijn Makeristas: de allerleukste mensen van het internet. Wil jij dat ook?

 

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

De workshop

Wat heb je nodig:
Aquarel papier 200 Grams
– Potlood & gum
– evt kneedgum
– Fineliner
– Watercolor verf (aquarelverf)
– Penseel
– Plakband / dubbelzijdig tape
– Led-theelichtje

Je kunt ook werken met kleurpotlood, alcoholmarkers of andere stiften. Deze techniek werkt niet goed met acrylverf of -markers of gouache.

 

 

Ik laat jou stap voor stap zien hoe je zelf  zo’n schattig figuurtje kunt tekenen. Maar je kunt het winterlichtje ook maken van de downloads die ik jou geef.

 

Nog veel meer Winterlichtjes

Je vindt op mijn website nog veel meer Freebie Winterlichtjes, ofwel Papieren Lichtjes zoals ik ze vroeger noemde. Kijk en klik maar hier:

 

 

*Sommige linkjes op deze pagina zijn affiliate linkjes. Het kost jou niets extra’s, maar als je via deze linkjes koopt krijg ik een kleine bijdrage. Dankjewel voor je steun!

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven