let's get creative -mism-scripted-title
Workshop Snoepzakjes
Art Specially

Op 14 en 15 maart zou ik op Art Specially de workshop snoepzakjes geven, waarbij we de RubOns en Paper Pads Van mijn Blooming lijn voor Studio Light zouden gebruiken.

 

Helaas moest de beurs afgelast worden vanwege het Corona virus. Daarom gaf ik de workshop Live op Youtube. Bekijk het hieronder.

 

Er volgt ook nog een live workshop met de Letter Liner. Wordt vervolgd…

 

Op de afbeelding hieronder vind je de namen van de standhouders die de Blooming producten hebben. Bekijk meer verkooppunten hier.

Ik ben nu heel benieuwd wat jij ervan gaat maken. Voor wie maak jij de snoepzakjes en waarom?! Vertel jouw verhaal in de reacties hieronder.

 

Snoepzakjes van Makeristas!

ONLINE WORKSHOPS

Klik hier

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

119 reacties op “Workshop Snoepzakjes”

 1. Ik vind de snoepzakjes erg leuk. Samen met mijn dochter zou ik er zelfgemaakte puzzelstukjes in doen en deze op sturen naar mijn opa en oma. Maar ook naar haar opa en oma omdat we nu even niet op bezoek kunnen.

  1. Hoi hoi, super leuk die snoepzakjes! Ik zou er samen met mijn dochter uitdeelzakjes van maken voor haar kinderfeestje. Helaas moeten we die verplaatsen. En wat we erin stoppen? ‘Eenhoornpoep’ natuurlijk! Popcorn met allemaal gekleurde snoepjes erbij, zoals skittles, smarties en gepofte rijst. Super leuk en vrolijk om te zien!

 2. Ik ga het mooie ‘snoepzakje’ in de brievenbus doen bij mijn oma, die ziek op bed ligt. Zo min mogelijk bezoek mag ontvangen… maar post kan altijd!! Ik ga het zakje dan vullen met allemaal lippenstiftkusjes van mijn dochtertjes.

 3. Hoi Karin,
  Ik zou de snoepzakjes /glitterzakjes voor de kinderen van mijn kinderopvang maken! Door de corona- virus zie ik nu bijna al mijn kinderen (voorlopig) niet meer! Een enkeling maakt gebruik van de opvang, waar ouders de vitale beroepen van uitoefenen. Ik mis ze, en weet niet voor hoe lang ik ze zal missen! In de maand maart en april gaan wij afscheid nemen van een aantal die 4 jaar worden. Helaas zit er een afscheids/ verjaardag s feestje voor hun niet in… zou dit dan voor hun willen maken, met glitters erin (aan snoep doen wij niet op de opvang!) Glitters vinden ze ook mooi!
  Lieve groetjes,
  Carla Chaves

 4. Vond je live super tof om te volgen. Je hebt echt mijn dag opgefleurd ermee. Ik wil graag mee proberen voor de prijs. Mijn dochtertje wordt 7 mei 3 jaar en zou top zijn als ik met een van de pakketjes een traktatie kan meegeven. Zou er ook mijn nicht en haar zoon en mijn beste vriendin en haar gezin er een plezier mee kunnen doen. Zij zitten in quarantine omdat ze positief getest zijn op corona. En helemaal niet meer buiten mogen. Er worst wel boor hen gezorgt en zo maar wil hen toch graag laten weten ik aan hen denk. Ook mijn schoonouders wil ik een hart onder de riem steken omdat ze niet bij mijn kids in de buurt komen omdat zun en mijn oudste dochter risicopatiënten zijn. Het is allemaal zo onwerkelijk en voor al de bovenstaande nog meer dan voor mij. Ik wil je ook nogmaals bedanken voor je vrolijke live. Heb er enorm van genoten
  Vriendelijke groetjes wendy

  1. Het is zeker onwerkelijk… dat je juist niet bij de mensen die je zo lief zijn en die het juist zo nodig hebben, in de buurt kunt komen. Ik ben dankbaar te horen dat ik jouw dag heb mogen opfleuren.

 5. Hai Karin, wat een prachtige lijn heb je ontworpen! Ik bedenk me ineens dat ik er theezakjes in zou willen stoppen en ze in ieder geval naar mijn moeder en een tante willen sturen nu ik ze niet mag bezoeken.
  Groetjes

 6. Ik zou heel graag een setje winnen om deze geweldige snoepzakjes te kunnen maken ten eerste voor mijn moeder die 70 jaar wordt! En geniet van al het zelfgemaakte tot nu toe maar ook volop kan genieten van heerlijke chocolaatjes die ik in het zakje zou doen. Gewoon omdat zij dat verdient en ik nog 18 cadeautjes moet verzinnen voor het 70 x een cadeautje pakket dat ik voor haar aan het maken ben.
  En dan okk voor mijn stiefmoeder, in een zware strijd tegen kanker,maar elke dag weer positief vooruit kijkt! Wat zal zo’n vrolijk zakje haar weer een positief puntje geven op de dag! Gevuld met zeebanket, haar favoriet.

 7. Voor vrienden die ik nu even niet kan zien, om in hun brievenbus te stoppen met zelfmaakte koekjes!

  Liefs, Laura

  1. Yvonne Sloothaak

   Wat zien de snoepzakjes er mooi uit! Ik zou er zelfgemaakte koekjes indoen. En deze als bedankje geven aan de mensen die op onze kippen passen!

 8. Trijntje Huppel

  Dan zou ik 2 snoepzakjes maken.
  Eén voor dochterlief die verpleegkundige is in de thuiszorg en de andere voor mijn vriendin die verpleegkundige is op de IC in het ziekenhuis.
  Dochterlief zie ik voorlopig niet zolang deze toestand duurt, omdat het risico voor mij te groot is vanwege oa COPD en Sarcoidose.
  Mijn vriendin kan voorlopig niet naar haar moeder van 93 jaar.
  Dus vind dat zij zeker dit zakje verdienen en dan zou ik er allemaal hartjes in doen.
  Dank je wel voor deze extra video en give away.
  Blijf gezond en goede dagen
  groetjes, Trijntje Huppel

 9. Ik heb 2 vriendinnen die allebei net geopereerd zijn, ze hebben allebei de nodige dingen te voortduren gehad en ik zou ze heel graag blij maken met zakje, nou weet ik dat ik zou moeten kiezen, maar allebei de situaties zijn zo anders dat ik door de materialen dan op zoek ga naar hoe ik een tweede zakje kan maken voor de ander en twee mensen een hart onder de riem te steken. Deze lieverds zijn er altijd voor mij en dit is slechts een kleinigheidje wat ik terug kan doen en zou dat enorm mooi vinden:)
  Ik weet dat ze een lief appje al enorm waarderen, dus laat staan een mooi zakje met een mooie boodschap waar ze nog vaak naar terug kunnen kijken op moeilijke momenten. Helaas weet ik dat die er voor allebei nog zullen komen en vandaar dat ik ook niet zou kunnen kiezen aan welke hem wel of niet te geven.

  En mag ik even zeggen hoe enorm tof ik dit vind dat je dit weggeeft en die live videos doet en boodschappen voor een vriendin die het nu zelf niet kan! En de online kerkdienst, je bent een mooi inspirerend persoon en je lijn past in mijn ogen helemaal bij jou! Dikke complimenten naar jou toe!

  1. Bedankt voor jouw lieve woorden. Maar als ik jouw hart zo hoor, ben jij zelf ook een heel mooi mens. Zo kostbaar wat je wilt kunnen betekenen voor jouw vriendinnen. Bedankt voor wie jij bent.

 10. Oh en ik denk dat ik voor allebei er glitters in zou doen, aangezien ze allebei moeite met eten hebben door complicaties en met de glitters erin kunnen ze er nog langer van genieten🥰

 11. Lieve Karin,

  Ik zou graag vaker dan 1 keer een snoepzakje geven aan mijn lieve vriendinnetje. In deze onzekere tijd vecht zij ook nog eens tegen borstkanker. Haar haren heeft ze er helaas af moeten halen en ze heeft er wat bewaard. Mooier is het in een mooi zakje in plaats van een simpele envaloppe.
  Voor haar lieve kindjes van 1 en 5 jaar. Om een klein presentje in te doen, of lekkere snoepjes.

  Ze heeft nog een lange weg te gaan. Met de wetenschap dat ze misschien niet eens de 12 chemo’s gaat halen. Sommige moeten na 6 sessies afhaken omdat ze blijvende zenuwletsel kan oplopen. Die kans is 80%.

  Maar ook voor een hele lieve oudere dame, ik kom haar altijd tegen met boodschappen doen. Graag zou ik haar een zakje willen geven met een aantal spiekbriefjes met mooie woorden. Zij durft namelijk de deur niet meer uit nu dus doe ik haar boodschapjes en maken wij door de brievenbus heen een praatje.

  Heel veel liefs ❤️

 12. Hallo Karin Joan,
  Ik zou een snoepzakje maken voor mijn Origami-vriendin, die wel naar het jaarlijkse Origami-weekend is gegaan afgelopen weekend, welke ik aan me voorbij heb laten gaan omdat er naar mijn mening toch teveel mensen kwamen. Ze heeft voor mij een dikke vlop met de workshops heeft meegenomen en leuke foto’s gestuurd, zodat ik er toch een beetje bij was.
  In het zakje zou ik wat Oosterse dingetjes doen en wat leuke zelfgemaakte Finchies- kaartjes in doen.

 13. Ik zou een snoepzakje majen voor mijn moeder van 87, om haar in deze surrealistische tijd een hart onder de riem te steken. Ik zou er kusjes en duimpjes in doen. Lieve groet, Carla Spits

 14. Lucia van der Graaf

  Ook die graag mee met de actie.
  Ik zou de snoepzakjes maken voor mijn kleinkinderen . In de zakjes zou ik hartjes doen. Die vinden ze lekker 😊.

 15. Ik zou in deze tijden snoepzakjes maken voor eenzame en/of oudere mensen die momenteel geïsoleerd zitten door het Corona-virus (in België geldt vanaf deze middag een volledige lock-down). Zo weten deze mensen dat er toch nog iemand aan hen denkt. Ik weet zeker dat zo’n attentie deugd doet!

 16. Voor mijn zusje die hoogzwanger is en wel wat positieve vibes kan gebruiken. Nu ze door het virus straks geen kraambezoek kan ontvangen. Omdat het virus voor iemand in de familie levensbedreigend is.

  Voor het liefdevolle, verplegend personeel die mijn oma verzorgen. Ze doen zo hun best om alle mensen te helpen nu de gesloten afdeling van het verpleegtehuis geen bezoek meer mag krijgen. Om ze te bedanken voor alles wat ze doen in deze moeilijke periode en oma in haar laatste levensfase is.

  Voor mijn kleuters, die ik de komende weken zo ga missen! Iets leuks van de juf door de brievenbus vinden ze vast geweldig. Normaal zijn we vijf dagen per week samen. Ze hebben zo veel vragen en missen het naar school gaan.

 17. Hoi Karin,
  Wat een geweldig leuke workshop! Dank je wel 👏
  Ik zou een snoepzakje maken voor mijn dochter om haar te steunen in haar extra moeilijke periode zo vlak voor haar eindexamens.
  En als er een tweede zakje in het pakketje zit, dan maak ik er zeker eentje voor mijn lieve schoonmoeder die herstelt van een zware periode na darmkanker met vele complicaties.
  Liefs en blijf gezond
  Inge

 18. Graag zou ik de snoepzakjes winnen
  Is voor mijn collega’s
  Doordat we met ze oké werken
  Ik de klanten alles te kunnen Geven wat ze in huis willen hebben

  Met een grote glimlach de klanten begroeten
  En een hele fijne dag te wensen

 19. Lieve Karin,
  Wat zijn ze geweldig
  Deze snoepzakjes😍
  Zelf zou ik ze voor mijn Moeder maken die nu verplicht thuis moet blijven omdat zij een risico loopt het Corona virus te krijgen omdat ze op -10 maart 90 jaar is geworden en een slechte gezondheid heeft door hart en vaat ziekte en reuma,maar altijd positief in het leven staat wat heel bijzonder is maar voor haar zo gewoon.
  En ik haar graag verras met allerlei creatieve creaties van mij.
  Zou ik graag mee doen met de weg geef actie.
  Liefs Manon.

 20. Patricia Jonkeren

  Hoi Karin,
  Wat een mooi gebaar.
  Ik wil de zakjes gebruiken om droogbloemen naar de (overgroot)oma’s te sturen. Om ze te laten weten dat we aan ze denken en bij ze zijn. Deze zijn daar super voor.
  Met mn kids (3 & 6 jr) al bezig de bloemen te drogen en kaarten te maken.
  Groet
  Patricia

 21. Ellen Mouthaan

  Ik zou een zakje maken voor mijn zusje en ook 1 voor haar man. Zij heeft longkanker en is opgegeven en hij is dementerend. Ik ben zoveel mogelijk bij hun, maar met het virus moeten wij extra voorzichtig zijn. Ik zou voor haar het zakje met allemaal hartjes vullen om te laten zien hoeveel ik van haar hou en voor mijn zwager gaan er snoepjes in, want daar maak ik hem blij mee.
  Ik kon niet bij de live uitzending zijn, maar heb op YouTube gezien hoe mooi de zakjes zijn geworden, dus hoop ook een paar mooie te kunnen maken.
  Liefs Ellen

 22. Superleuk zijn ze, de snoepzakjes!
  Ik zou samen met mijn dochters gaan knutselen voor opa en oma. Deze zien ze nu weinig omdat het advies is om niet op bezoek te gaan. Lang leve videobellen!
  Die zouden we wel willen verrassen met iets lekkers en een knutsel.
  Liefs Amber, Isa en Fleur

 23. Nicole Scholten - de Vries

  Hoi Karin,

  Ik zou de snoepzakjes maken voor mijn dochter en nichtjes/neefje.
  Mijn dochter word a.s Dinsdag 3 jaar en ik wil haar verjaardag tot nu toe door laten gaan,kan dit niet dan doe ik snoepzakjes in een tasje en hang ik die op aan de deur. Ik doe er in 3 snoep en in de andere 2 glitters,deze nichtjes voelen zich te oud voor snoep 😉

 24. Dieuwke Buist

  Oh ik vind ze echt heel mooi, ik zou onze kinderen en pleegkinderen er blij mee maken, ze zijn nu natuurlijk thuis en ze zijn zo flink bezig met hun schoolwerk, dat moet natuurlijk worden beloond! En ze zijn gek op de yoghurtgums van Katja!

 25. Voor mijn petekind die vandaag met zwangerschapsverlof gaat en daar heerlijk van kan gaan genieten met zo’n mooi snoepzakje erbij
  Gr pips

 26. Ik heb met veel plezier de live workshop van de snoepzakjes gevolgd.
  In deze tijden van Corona hebben we nu veel vrije tijd…en ik werk binnen de ziekenhuiswereld. Ik ken heel wat personeel/collega’s die zo’n bloemenzakje verdienen en ik zou er bloemzaadjes indoen (vandaar bloemzakje ipv snoepzakje).

 27. Janinka Timmerman

  Wat een leuk ontwerp weer.
  Ik las de nieuwsbrief en doe graag mee met de actie om een pakketje te winnen.
  Graag zou ik voor mijn collega’s iets extra’s maken om ze een hart onder de riem te steken. Ze zitten nu in lege lokalen en moeten veel werk voorbereiden en op afstand leerlingen begeleiden en opvangen. Ze hebben gewoon wat verdiend. En ik kan dan lekker knutselen 😀

 28. Janinka Timmerman

  Nu vergeet ik helemaal om te vertellen wat ik erin zou stoppen.😀 Maar ik zou er of van die minthartjes in stoppen. Of merci chocolade.

 29. Danielle Prins

  Hoi hoi Karin … wat word ik toch altijd blij van jouw!!! .
  Ik doe heel graag mee met de give away ! Kan ik samen met de kids freubelen! Ik zou er geurende bloemen in doen en bij mn schoonmoeder door de brievenbus doen aangezien de kids dat zo graag willen omdat ze nu niet bij oma op bezoek kunnen! …. wij blijven bidden iedere dag voor wat er in de wereld gebeurd🙏

 30. Ik vind de snoepzakjes leuk om te maken en erg leuk om anderen er mee blij te maken.
  Ik zou er kikker snoepjes in doen om iemand op te kikkeren.
  Of een cadeaubon met glitters om iemand een leuk cadeautje te geven.

 31. Miranda van Mil

  Lieve Karin Joan,
  Ik heb met veel plezier je live-you tube workshop gekeken.
  Met mijn mobiel op de strijkplank en af en toe een shirtje strijkend😅
  Je begrijpt, het duurde ietsje langer.
  Met deze lieve snoepzakjes zou ik iets heel anders willen maken, mijn zusje is 3 mnd zwanger van haar 3e kindje. Na veel medische problemen met dystrofie tot gevolg heeft ze nu iets prachtigs om naar uit te kijken. Ook hun dochters van 8 en 6 zijn door de dolle heen en geven haar buik wel 100 kusjes. Dus piepkleine sokjes erin zou superleuk zijn. En die kan ik opsturen mochten we nog meer beperkingen opgelegd krijgen😅.
  Nog persoonlijke tip, zoek eens op toespraak Rutte vs psalm 91.
  Zeer bemoedigend!
  Van harte Gods Zegen, en bedankt voor je enthousiasme.
  Warme groet Miranda

 32. Joke van Brugge

  Ik zou mijn twee lieve zussen blij willen maken met deze prachtige, multi-functionele zakjes. Ik zou er kleine, kleurige bolletjes wol of katoen in stoppen, omdat zij altijd op zoek zijn naar manieren om zich creatief te uiten. Meestal voor mooie brei of haak projecten om cadeau te geven.

 33. Monique Dohmen

  Ik zou een snoepzakje maken voor mijn zusje ze staat altijd voor iedereen klaar ondanks dat ze zelf ook ziek is niks is haar teveel,verder zou ik een zakje maken voor mijn schoonmoeder die afgelopen week haar laatste chemo heeft gehad.
  Ik zou er mijn zelfgemaakte bonbons in doen…gemixte voor mijn zusje en pure chocolade voor mijn schoonmoeder

 34. Leonie de Kruijff

  Oh wat zijn ze toch leuk! Ik heb samen met mijn dochter van 7 zitten kijken zaterdag. Ook zij was helemaal enthousiast. Ik zou graag samen met haar snoepzakjes willen maken om deze op te sturen naar haar vriendinnetjes die ze nu 3weken moet missen. Zij wil er graag allemaal regenboog en hartjes snoepjes indoen!
  Wij duimen heel hard en zitten a.s. donderdag weer klaar!!!
  Liefs van Lotte en Leonie

 35. Donaat Vlaemynck

  Graag wil ik deze zakjes maken samen met de kleinkinderen . Daarin kunnen ze dan een boodschap insteken voor hun mama s en papa s .
  Die druk aan het werk zijn.

 36. Hoi Karin. Ik zou graag een snoepzakje maken voor een vriendin die het al een paar jaar mentaal moeilijk heeft. Ze heeft heel wat meegemaakt en zit na al die tijd hier nog in de nasleep ervan, waar ze heel moeilijk uit geraakt. Ik zie haar ook heel weinig omdat op bezoek gaan niet altijd evident is voor haar. Ik zou het zakje vullen met complimentjes en herinneringen van ons samen (we zijn al vriendinnen sinds de lagere school, dus al bijna 30 jaar!). Ik denk dat ze hier heel veel deugd van zou hebben.

 37. superleuk die snoepzakjes!! Het doet me een beetje denken aan de schudkaarten van een aantal jaren( vast al heel veel) geleden maar dan veel leuker.
  Ik zou in ieder geval graag eentje maken voor de dochtervan een vriendin. Ik kreeg net het bericht dat ze zwanger is. Ze is net 40 geworden en heeft er veel moeite voor moeten doen( en laten). Ze heeft een tweeling maar wilde zooo graag nog een kindje. Terwijl ze ook nog een vorm van baarmoederhals kanker kreeg. Nu kun je zeggen wees gezegend met je twee kindjes, maar als je uit een groot gezin komt en je wilt dat zelf ook graag…..
  ik gun het ze van harte en zou daar een snoepzakje met muisjes én glitters naar toe willen sturen.
  Succes met al het leuks wat je nog gaat doen, groetjes van alette

 38. Hoe leuk dit!! Dit geeft een ander energie en jezelf om te maken. Zakje even bij iemand door de deur zodat hij/zij weet dat je aan hem denkt. Of voor een verjaardag of als bedankje. Drop/hartsnoepjes/ thee/ geld…zou ik erin doen! En uiteraard een leuk handmade kaartje erbij!

 39. Joke Schoonenberg

  Goedemorgen Karin Joan,
  Mijn snoepzakjes zou ik maken voor mijn twee dochters, waarvan er een onderwijzerers is en waarvan we allemaal weten hoe zij tegenwoordig hun werk onder druk uitvoeren en daar komt nu nog de situatie van het corona virus bij waardoor ze meteen gereageerd hebben door thuisonderwijs voor de leerlingen te regeleen en zelf twee kinderen thuis heeft.
  Mijn andere dochter is apothekersassistente, ook daar werkt men onder druk doordat clienten bang waren dat de apotheken gingen sluiten en daarom medicijnen gingen”hamsteren”. Zij staan in direct contact met deze clienten en lopen dus ook risico!
  En ook zij heeft twee kinderen thuis van school!
  Ook deze mensen verdienen een applaus !

 40. Ik ga de snoepzakjes maken voor mijn collega’s in de jeugdzorg die keihard aan het werk zijn om te zorgen dat de kinderen en hun gezinnen van onze groepen de hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, nu grotendeels op afstand. Mooi om te zien hoe iedereen verbind met elkaar in deze moeilijke tijd en hoe fijn het is dat we de mogelijkheid hebben om het digitale platform te gebruiken zodat wij zichtbaar blijven.
  Ik ga ze vullen met paaseitjes, lekker vrolijke kleurtjes en laten we hopen dat deze situatie gauw over is en en dat we kunnen genieten van de lente en Pasen met elkaar.

 41. Ik zou de zakjes maken met een paar lekker chocolaatjes in en deze uitdelen aan de ouderen in de straat omdat deze wel een extraatje kunnen gebruiken, nu ze zoveel mogelijk binnen moeten blijven.

 42. Wauw wat leuk die Rub-ons! Je wordt er gewoon fleurig van. Ik zou voor meerdere mensen snoepzakjes maken met hartjes snoepjes en wat snoeppareltjes. Als eerste voor de opa van mijn vriend, die wordt 80 maar kan ivm de crisis zijn verjaardag niet vieren. Daarnaast voor mijn schoonmoeder en schoonzusje, beide werken in de zorgsector dus die kunnen wel een leuk presentje gebruiken in deze tijd. En tot slot voor mijn super lieve nichtje, gewoon omdat ze zo’n schatje is. 😊

 43. Betha Horsmeier-Bouter

  Zoals ik op Instagram ook had aangegeven zou ik een snoepzakje willen maken voor mijn ex-collega die ongeneeselijk ziek is (alvleesklierkanker) en wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Groetjes Betha

 44. Marjolein van der Plas

  Ik ga er in ieder geval een maken voor mijn lieve, creatieve nichtje. En dan met leuke zelfgemaakte sieraden erin (mijn andere verslavende hobby 😉) En ik heb ook nog wel een paar kinderen in mij klas die aan het eind van het schooljaar een extra beloning verdienen.

 45. Catrina Hindriks

  ik zou er snoephartjes in doen (met handschoentjes aan inpakken) nog wat journaling dingetjes erbij voor de vrolijkheid en een schrijfsel. dit totaalpakketje zou ik bij m’n buurvrouw in de brievenbus doen. zij werkt in de zorg én maakt voedselpakketjes met iemand van haar kerk

 46. Esther Keegstra

  Ik heb meegekeken op YouTube.
  Zo leuk!
  Ik ga ze maken voor onze dochter.
  27 maart wordt ze 5 jaar en zoals bekend kan er niet getrakteerd of uitgebreid feest gevierd worden…
  Daar was ze best wel heel verdrietig om 😔
  Ik wil nu voor de 27ste, als we het gezellig met ons 3en vieren wat leuke dingen doen/geven voor over de hele dag.
  Deze snoepzakjes zijn een hele leuke aanvulling!
  Heel erg bedankt voor de tip Karin!

  Enneuh… Ik doe natuurlijk graag mee met de winactie 😊

 47. Lieve Karin, wat leuk dat je de snoepzakjes weggeeft. Ik zou er 1 voor mijn man maken. Hij heeft het op dit moment t erg zwaar. Op 1 maart heeft hij de fysiopraktijk van zijn werkgever overgenomen en meteen gebeurt dit met het cirona virus. Voorlopig blijven ze nog open, maar ze moeten zo veel regelen. Het geeft gelijk en hoop stress. Ik zou in het zakje (op) kikkertjes doen.

  Groetjes,
  Melanie Vonk

 48. Wauw wat super leuk, wat ik erin zou doen..genoeg te bedenken maar nu ivm het virus dan een snoepje wat verpakt is in een papiertje bv een snoepje van fruittella of een fruittoffee van Melle..
  Of wat ik dacht kleine bloembolletjes erin deze kun je dan planten. Daar wordt je toch ook blij van als ze bloeien😀🌸

 49. Antonette Groenendijk

  Ik zal een zakje maken voor een aantal dames die in de zorg werken en het nu heel druk hebben. Wat erin dat moet ik nog ff verzinnen, want de een houdt van drop en de ander van chocolade

 50. Hermien kasper

  Mooi Karin,
  Er schieten mij zo 3 dingen door het hoofd waarom ik deze snoepzakjes zou maken. Allereerst zou ik er 1 bij mijn schoonmoeder van 96 door de brievenbus doen , die geen bezoek mag ontvangen. (o en ook voor de verpleging die de oudjes verzorgen. ) Verder voor de meisjesclub van de kerk en ik verkoop regelmatig zelfgemaakte kaarten etc. waarvan de opbrengst naar thuis- en daklozen gaat. in deze tijd zou ik er paaseitjes in doen maar er zijn zoveel mooie dingen om er in te doen. Hartjes, smarties…………….

 51. Wauw, wat gaaf die Rub-ons! En wat leuk die snoepzakjes😍
  Ik zou voor meerdere personen een snoepzakje maken met daarin snoephartjes en snoeppareltjes.
  Als eerste voor de opa van mijn vriend, hij wordt 80 en kan door de crisis zijn verjaardag nu niet vieren. Daarnaast voor mijn schoonmoeder en schoonzusje, beide werkzaam in de zorg en verdienen het enorm om een presentje te krijgen. En tot slot mijn nichtje, gewoon omdat ze zo’n schatje is.

 52. Hallo, wat een super leuke snoep zakjes, ik zou ze aan mijn 2 nichtjes en 1 neefje geven met allemaal van die lieve snoephartjes met lieve leuke tekst erop. Dat ik ze niet vergeten ben, ( die lieve toetjes) nu we heel veel binnen zitten en elkaar helemaal/ bijna niet zien. Groetjes Karin

 53. Ik doe graag mee met de snoepzakjes . Ik zou er iets lekkers in doen voor Pasen en geven aan de kleinkinderen.

 54. Anoek Van der weijden

  Wat een leuke winactie, ik ben druk bezig met het maken van post voor alle lieve vrienden die in de zorg en het onderwijs werken! Want dat zijn echte bikkels. De snoepzakjes zijn een leuk idee om erbij toe te voegen met een lekker paaseitjes erin!

  Ik zal ze ook uitdelen aan mijn buren van 87 die superlief zijn .

 55. Hey Karin,
  Ik probeer altijd al iets voor een ander te maken, iets wat een glimlach op je gezicht tovert. Nu zou ik kunnen zeggen dat ik dit speciaal voor mn opa zou maken, omdat hij nu echt alleen zit ( door het virus). Of voor mn tante, naar wie ik vernoemd ben, omdat haar man op een verzorgafdeling zit, waar zij nu niet naartoe mag. Of voor de juffen van onze kinderen, omdat zij op afstand nu zoveel betekenen voor onze kids…. maar de waarheid is dat die kaartjes en projecten al klaar liggen. Ik zou ze nu gebruiken voor mijn eigen kinderen . Zoë (7) mocht eindelijk afzwemmen aankomend weekend… zo hard gewerkt ervoor, maar dat gaat helaas niet door. En voor Ryan, die wordt de 27e maart 11 jaar. Hij begrijpt erg goed waarom de feestjes niet doorgaan ( veel oude familie, die ook nog van Den Haag helemaal naar Harderwijk moeten komen). Hij zegt zelf: mam ik hoef geen feestje, laat iedereen maar gezond blijven. Maar aan zn snoetje zie ik wat anders.
  Ik zou de zakjes met lekkers en “ to do” goodies vullen, zodat ze zich feestelijk kunnen vermaken.

  En winnen lijkt mij super super super leuk! Maar het liefste heb ik gewoon dat het iedereen goed gaat. Dat we allemaal een beetje op elkaar letten en dat we niet vergeten waar het echt om gaat… liefde voor elkaar.

  Hartelijke groet,
  Simona Balvert
  Harderwijk

 56. Hee Joan,
  Wat lief deze “bloemige”give away!
  Ik zou deze verrassing voor mijn lieve meiden maken 🥰. De oudste dochter maakt en ontwerpt prachtige dingen waar een trotse moeder heel erg blij van wordt. De jongste dochter zit voor jaar HAVO eindexamen..dit geeft, nu vooral , veel spanning. Daarom zou ik graag dit zakje vol ” gekleurde gehaakte ❤️ ❤️ ” doen..zelf gehaakt natuurlijk.

  Groeten van een zeer creatieve familie
  ingrid
  http://www.hobbydingen.com

 57. Wat zijn ze geweldig! Ik zou een snoepzakje vullen met chocolade hartjes voor mijn vriendin. Ze is onderwijzeres en werkt zo hard en extra voor de kinderen. Daarnaast is ze een fantastische vriendin voor mij. Ze staat altijd voor me klaar❤

 58. Allereerst wil ik zeggen,……de RubOns zien er geweldig uit! Als ik een setje zou winnen, ga ik ze op kaarten zakjes gebruiken en dan maak ik er kaarten van, dat worden dan de schudkaarten met glim en glitter.Deze kaarten stuur ik naar de eenzame ouderen en gehandicapten. Voor hen is het extra moeilijk in deze onzekere tijd, zij moeten nu ook nog “ armen om je heen” missen. Ik ben al de hele week kaarten aan het maken….maar mijn blok met Cut Out blooming raakt op.💖🍀🙏🏻

 59. Hanne-Loes van

  Ik zou deze snoepzakjes graag maken voor mijn schoonouders. Zij passen normaal gesproken elke week op, op onze zoon. Dit doen ze met veel liefde en rijden hier elke week 100 km naar toe om op hem te passen. Door deze uitzonderlijke situatie werk ik momenteel thuis en is mijn zoontje ook gewoon thuis. En aangezien zij ook mantelzorger zijn voor hun eigen ouders is het risico nu te groot om op te passen op hun kleinzoon. Graag zou ik voor hun een leuk snoepzakje maken met glitters en kralen. En deze via de post versturen naar ze. Om ze te bedanken en ook om ze wat liefde te sturen in deze bijzondere tijd.

 60. Georgette Huijgen

  Hoi Karin, ik zou de snoepzakjes maken voor mijn fantastische collega’s. Ik werk voor een antroposofische woon werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke en/of psychische zorgvraag. Door de crisis hebben we onze werkplekken {activiteiten groepen} moeten sluiten. Daarvoor in de plaats werken we op de woongroepen waar onze deelnemers wonen. Dit is voor iedereen nieuw en heftig. Want door je gebrek aan ervaring kun je alleen maar je best doen. De zorg is niet altijd dat wat ze gewend zijn. Maar toch doen ze het maar ff. Echt Super! Ik zou er snoep in de vorm van rode lippen of hartjes in doen. Omdat ik zo trots ben op ze!

 61. Snoepzakjes,
  Ik woon in het prachtige maar op dit moment hermetisch afgesloten bella italia.
  Ik zou de snoepzakjes maken voor onze burgemeester die momenteel dag en nacht aan het werk is in verband met het virus. Niet alleen de burgemeester is hier druk mee, maar de gehele gemeenteraad, politie, carabinieri en natuurlijk niet te vergeten al het medisch personeel.
  Ik zou de snoepzakjes vullen met druivensuiker, want alle mensen die druk zijn met het virus kunnen wel wat extra energie gebruiken.

 62. Mijn dochter hoopt begin juni te gaan trouwen….maar in deze onzekere tijden is de voorpret minimaal en…..kan het wel door gaan allemaal?! Om haar een hart onder de riem te steken zou ik het zakje vullen met een klein bemoedigend kaartje en véél glitter!!
  De rest zou ik gebruiken om de (oudere) mensen in de kerk die ik regelmatig bezoek te bemoedigen! Ik zou het zakje vullen met een bemoedigende tekst en wat (bescheiden) ponsfiguurtjes, passend bij FLOWERS en LENTE!! Fysiek bezoek is niet mogelijk, maar deze bijzondere en fijne attentie kan door de brievenbus!!

 63. Margriet Vermeltfoort.

  Hallo Karin.

  Wat superleuk die zakjes. Graag zou ik er maken voor m’n kleindochters die ik nu voorlopig niet kan zien.
  Ik heb geen face-book, kijk wel op YouTube.Moet nog wel wat spulletjes van je bestellen.

  Groetjes, Margriet.

 64. ik heb begin januari een klaplong gehad en in februari ben ik hieraan geopereerd. al die tijd is mijn moeder er voor me geweest en nu tijdens mijn herstel is ze er nog steeds voor me! daarom zou ik voor haar een snoepzakje maken met haribo poppetjes erin omdat dat haar lievelings snoep is!

 65. Ik zou het snoepzakje maken voor een lieve vriendin, haar vriend heeft een erg ongeluk gehad en ze zijn nu heel bang voor coronavirus. Zelf werkt ze in de zorg, dus ze mag ook niet naar haar vriend. Ze verdient echt iets speciaals!

 66. Ik heb afgelopen zaterdag je live workshop gezien en was helemaal verkocht. Ik zou het “snoepzakje” maken voor mijn 2 zonen die binnenkort jarig zijn en zou er behalve snoep ook geld of gift card in verpakken. Een snoepzakje met versiersels zou ik voor mijn broer maken die ernstig ziek is en nu door corona geen visite meer krijgt en toch iets opbeurend kan gebruiken en niet te vergeten mijn schoonzus….. Kortom ik zou mij niet vervelen met deze prijs 🤭

 67. Van Genechten Marleen

  Graag zou ik een snoepzakje maken voor mijn kleindochtertje. We vinden het allebei superleuk om te bakken en te knutselen. Ik zou dus zelfgemaakte koekjes in het snoepzakje willen stoppen. Daarvan gaat ze helemaal vrolijk worden.

 68. Pascalle Immerzeel

  Wat een mooie actie in deze zware tijd, mensen die (ziek) thuis zitten, thuis moeten werken, kids die niet naar school kunnen.
  Ik zou de zakjes gebruiken om een zakje samen te stellen voor de opa’s en oma’s. Daar wat lekkere bonbonnetjes in (als die nog te krijgen zijn bij de supermarkt), met een mooie kaart versierd door de kids! In het kader van help elkaar en doeslief!

 69. Ik zou sowieso de zakjes vullen met zure matten, die zijn altijd in mijn leven hahaha. Met mijn trouwerij lagen ze in de kerk voor de kids uit mijn klas, met het afscheid van mijn oude school kreeg ik van elk kind een zakje (kleine school, maar toch heeeeel veel matjes). Ik zou de snoepzakjes kado doen aan de kids uit mijn klas, die volgende week hun nieuwe werk komen ophalen (wel natuurlijk volgens de richtlijnen, gedoseerd en op afstand).

 70. Hallo Karin,

  Ik zou de snoepzakjes maken voor de begeleiders van een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze mensen doen meer dan hun best.
  Nu extra zwaar omdat alle dagbestedingslocaties waar de mensen normaal naar toe gaan nu allemaal gesloten zijn. Iedereen is nu dus constant thuis.
  Ik zou de zakjes vullen met hartjessnoepjes.
  Groetjes en gezondheid gewenst,
  Yvonne

 71. Hi Karin
  Ik zou heel graag de mooie rub-ons willen gebruiken voor mijn lieve moeder van 94 jaar om een heerlijk zakje of potje te maken met pure chocolaadjes. Ze zit momenteel veel thuis en moet nu omgaan met de verdrietige mededeling dat vandaag haar jongste zus zal komen te overlijden en ze door de corona situatie geen afscheid kan nemen, zelfs niet naar de uitvaart. Zo verdrietig en dan niet naar haar toe kunnen voor de arm om de schouder……

 72. Jolanda Buijs

  Lieve Karin,
  Allereerst wil ik je vertellen dat ik enorm heb genoten van je live uitzending op YouTube!
  Door dat jij lekker rommelig en lekker babbelend bezig was vergat ik even in wat voor vreselijke en rare tijd we leven. Biddend en hopend dat deze periode snel voorbij mag gaan en dat we allemaal weer ons dagelijkse leven mogen oppakken.
  En natuurlijk horen daar leuke dingen bij en die geef jij nu weg!
  Ik kan van alles schrijven over iedereen die nu helpt
  maar ik zou de snoepzakjes vullen met kusjes, bedankjes en liefdevolle woorden voor mijn man en kinderen omdat zij mij in alles steunen tijdens mijn strijd tegen mijn ziekte.
  Liefs Jolanda Buijs.

 73. Hoi,
  Voor wie zou ik iets maken als ik ze zou winnen:
  Ik zou heel erg graag voor mijn nichtje zoiets willen maken. Ze is pas uit het ziekenhuis en herstellende van een hersen tumor operatie. Ze heeft dit al eerder in haar vroege jaren gehad en was hiervan genezen maar nu bleek het in het littekenweefsel toch weer terug te groeien. Ze heeft zelf ook twee jonge kindjes en het is heel moeilijk om daar nu meteen goed voor te zorgen. Gelukkig heeft ze ook een fijne man die haar helpt maar het kost allemaal veel energie. Voor haar en haar kindjes zou ik die zakjes willen maken. Voor de kindjes vullen met snoepjes en voor mijn nicht met gedroogde losse thee met bloemen erin. Dat zal ze erg leuk vinden denk ik.

  Groetje pascalle

 74. Elske Persoon

  Wat ontzettend leuk dat je afgelopen zaterdag online ging op YouTube! Op deze manier kon ik erbij zijn en hoefde op de beurs niet in de rij te staan om een plekje te bemachtigen 🙂 Natuurlijk erg jammer dat de beurs niet doorging, maar wel een verstandig besluit denk ik. De mooie snoepzakjes zou ik gebruiken om een kaartje te versturen; je pakt een (zelfgemaakt) kaartje met een bemoedigende tekst in in effen papier, passend bij het thema op het zakje en bezorgt die bij mensen die een opkikkertje kunnen gebruiken. Een feestje, toch?!

 75. Gerry Kortekaas

  Ha Karin,
  Jij wil weten voor wie ik snoepzakjes zou willen maken…. nou hier komt het:
  1. voor mijn dochter, die nu de zorg heeft voor haar kindje en net geopereerde man, naast haar werk.
  2. en 3. de huisartsenpraktijk en de apotheek hier in het dorp.
  4. mijn oud-collega’s van de afdeling oncologie in het Alrijne, locatie Diaconessenhuis, Leiden.
  5. voor mijn zus die in de thuiszorg werkt en natuurlijk hier ook extra mee te maken heeft.
  Ik zou ze vullen met hartjes en kleine boodschappen.
  Maar het gaat natuurlijk iedereen aan… dus iedereen heel veel sterkte in deze bijzondere tijd.

 76. Hoi Karin, Wat een leuke actie weer. Elke maandag komen onze kleinkinderen bij ons, en als ze naar huis gaan krijgen ze van ons een snoephartje. Ze staan dan al te trappelen onder de snoeppot. We moeten ook altijd even lezen wat er op staat. Soms zie ik het niet zo goed, dus er staat heel vaak ‘kus’ of ‘lief’! Omdat ze nu even niet meer kunnen komen, zou ik ze een zakje willen sturen met heel veel hartjes erin. Met ‘kus’ en ‘lief’ erop.

 77. Een snoepzakje wil ik maken voor mijn moeder die geopereerd is aan haar schouder, voor mijn lieve vriendinnetje Jorinde, zij heeft down en snapt niet waarom haar wereld nu ineens op de kop staat. Voor een andere vriendin die ook net een zware buikoperatie ondergaan heeft. Zo kan ik ze in deze onzekere tijd toch een hart onder de riem steken.

 78. Hallo Karin,
  Wat zijn ze leuk zeg, die rub ons! Ik zou graag een setje winnen.
  Waar ik ze voor zou gebruiken? Ideeen genoeg! Zakjes met snoepjes, kaartjes, foto’s, glittertjes, etc. Als uitnodiging, als cadeautje, om geld mee te geven, als lief berichtje, als herinnering, etc.
  Maar voor nu zou ik eerst een zakje maken met daarin een lief kaartje voor mijn moeder/onze oma. Zij zit zoals zovelen op dit moment in haar eentje thuis en heeft het, nu, best moeilijk. Ze verdient een hart onder de riem.
  Dus een zakje, met daarin een papieren knuffel, een hoop glitters en vrolijkheid en op de buitenkant die prachtige rub ons, (ze schildert dus ik weet zeker dat ze de aquarelachtige bloemen prachtig zal vinden) dat is vast een fijne verrassing die goed en veilig in de brievenbus past.

  Liefs,

  Jolanda

 79. Monique van Etten

  Ik zou de zakjes vullen met van die hartjes met een tekst erin. Die zou ik iedereen gunnen die nu keihard aan het werk zijn in de zorg, levensmiddelen, schoonmaak ed nu het coronavirus zo rondwaart.

  Groeten, Monique

 80. Hallo Karin, wat maak je elke keer opnieuw leuke dingen. Je vroeg wat ik met een snoepzakje zou doen. Ik zou hem gebruiken voor de groep bijbelpost. Daarin mag je elke maand of tijdens een ander evenement een kaart of iets leuks naar elkaar sturen. Ik zou dan ook in de snoepzakjes iets doen wat met : het thema , het geloof of zomaar wat ik leuk vind om weg te geven, er in te doen. Elke maand opnieuw zijn we met elkaar blij dat we iets leuks kunnen sturen naar de ander en elkaar kunnen bemoedigen

 81. Wat een superleuke zakjes zijn het!! Donderdag meegekeken met de live video en gelijk zin om aan de slag te gaan! Ik zou ze willen maken voor mijn lieve collega’s die de afgelopen weken zo hard gewerkt hebben om voor alle leerlingen thuiswerk klaar te maken! En die de komende weken de kinderen opvangen die dit nodig hebben! Liefs, Joanie

 82. Henneke Scholma

  Ik zou mijn dochter Marielle willen verrassen met een leuk snoepzakje. Ze is sinds 1 maart aan de slag in het ziekenhuis in Leeuwarden als basisarts, en valt dus met haar neus in de boter in deze moeilijke tijden. Ik zou er lekker 100% pure chocola in stoppen, want dat is zowat het enige van “snoep” waar ze tegen kan.

 83. Conchita de Ruiter

  Ik maak graag kans op de Rubons en zelfmaakpakketje. In de verpleegtehuizen mag op in deze donkere en onzekere tijd geen bezoek worden ontvangen ivm besmettingsgevaar. Daarom ben ik begonnen met het maken van kleine opvrolijkers voor deze ( vaak oude) mensen. Een leuke kaart maar ook kleine zakjes met een lieve groet en wat paaseitjes. Dus je begrijpt hoe meer zakjes hoe beter. Ik geef deze af bij de receptie zodat het verplegend personeel ze kan ronddelen. Zo probeer ik mijn (creatieve) steentje bij te dragen.

  groeten

  Conchita de Ruiter

 84. Hallo Karin,

  Wat een mooi projectje alweer. Ik zou graag in aanmerking komen voor het gratis pakketje. Niet voor mezelf maar voor mijn mama. Ze is 88 en die uitdrukplaatjes zijn voor haar een zegen omdat ze niet meer zo goed kan knippen. Nu met corona zit ze in quarantaine op haar appartementje en mist ze vooral haar achterkleinkinderen. Ik ben nog snel deze week heel veel materiaal gaan kopen zodat ze mooie kaartjes kan maken, maar snoepzakjes voor haar kleine schatjes zou nog veel leuker zijn. Ze wordt nu via het balkon bevoorraadt van tekeningen en dan belandt er ook altijd een zakje snoepjes in het mandje voor de kindjes.
  Bedankt voor alle leuke downloads en online workshops, ik geniet er telkens van.
  Vriendelijke groetjes Joke

 85. Karien Van Remoortel

  hoi,
  als gepensioneerde juf wil ik graag mijn collegaatjes een hart onder de riem steken in deze rare tijd (ik kom nog heel veel op school om mijn steentje bij te dragen). met de ‘fantastische snoepzakjes’zou ik willen tonen hoeveel respect ik heb voor hen en hen zeggen dat ik het jammer vind dat ik niet kan komen helpen (ik had het aangeboden maar het mocht niet). dus ik waag mijn kansje om dit pakket te winnen want wie niet waagt , niet wint 🙂
  groetjes
  karien

 86. ik wil de snoepzakjes graag maken voor mensen die een opkikkertje nodig hebben.ik zou ze vullen met hartjes. dus een hart onder de riem steken, ook wil ik jou bedanken voor al die mooie producten die jij ontwerpt. I love it.

 87. Het lijkt mij heel leuk om deze zakjes te maken met de kinderen die nog wel naar de kinderopvang komen. samen met de kinderen zakjes maken voor hun ouders die zulk goed werk doen in deze tijd. Ik zou er dan snoep hartjes in doen . om ze een hart onder de riem te steken.

 88. Hoi Karin!

  Ik probeer het hier ook nog maar een keer, niet geschoten is altijd mis 😉
  Ik zou heel graag een pakketje rub-ons willen winnen. Het zag er super leuk uit tijdens de online workshop! Ik zou het snoepzakje vullen met iets lekkers en een leuke cadeaubon voor mijn moeder die altijd voor me klaar staat.
  Stempels zijn al besteld, kan niet wachten om daar in ieder geval vast mee aan de slag te gaan!

  Groetjes Linda

 89. hoi Karin, wat een geweldige actie,
  ik zou dol graag mee willen doen om deze prachtige pakket te winnen. moet nog een paar mooie kaarten maken voor diverse gelegenheden dus dit zou wel een keer heel anders zijn dat wat ze nogmaal van me krijgen. vind het echt super gaaf

 90. Pammy Scheepvaart

  Ik wil graag een aantal zakjes maken voor het verzorgingstehuis waar mijn moeder zit.
  Voor al deze patienten met alzheimer zou het leuk zijn om hier wat paaseitjes in te doen.
  Uiteraard worden er dan ook wat zakjes gemaakt voor het zorg personeel want zij moeten nu alles alleen doen.
  Deze zou ik dan bij de centrale receptie af kunnen geven omdat we op dit moment niet op bezoek mogen komen.

 91. Marilyn Moolhuijzen

  Wat een vrolijke actie in deze minder fijne tijd. We zitten momenteel allemaal ziek thuis, gelukkig met vrij milde klachten. Het lijkt me leuk om samen met de kinderen de snoepzakjes te maken voor de juffen op school die zo ontzettend goed hun best hebben gedaan om leuke lessen op afstand voor te bereiden. Uiteraard met leuke hartsnoepjes met lieve teksten er op 🙂

 92. Leuk die snoepzakjes. Ik wil ze graag tijdens een workshop gaan maken met de dames, die graag bij mij komen. Wanneer dit kan is nog onzeker, gezien het coronavirus dat ons leven nu beperkingen oplegd. Als dit nog lang moet gaan duren, ga ik ze wel maken en bij de dames in hun brievenbus bezorgen. Zo denk ik ook toch aan ze, en kan ik ze wat opfleuren, want dat doe je met deze snoepzakjes

 93. Lieve KJ,
  Wat was het weer genieten om naar je filmpje te kijken. Ik heb in het verleden al ontzettend vaak zakjes gemaakt maar…… nog nooit met rub-ons 🙂 Ik zou dit dus supergraag uitproberen en dan maak ik een zakje voor mijn moeder, ik verras haar graag nu ze binnen moet zitten met iets vrolijks. Veel liefs Petra Veen

 94. per email: Ik wou een reactie plaatsen, maar kreeg een spam melding, daarom zet ik mijn verlangen om zo’n pakketje te winnen hier neer!

  Mijn meter kindje verjaart in deze periode van ‘niet samenkomen’, wat zou het fijn zijn zo’n mooi zelfgemaakt snoepzakje cadeau te doen! Ze wordt 7 jaar en vind het erg dat er geen feestje met haar verjaardag is …
  En met al de tijd die ik nu heb, (agenda met afspraken is leeg, alles geannuleerd), dus tijd om gezellig wat te knutselen….
  Bedankt Karin voor zoveel positiviteit en geloof,
  Liefs, Louisa

 95. Josien Heesen-Tammes

  Hoi Karin,
  Ik ben gek op transparanten en doorkijk transparanten.
  Zeker als er een verrassing in zit.
  Heel verrast ben ik over deze rubb ons. Het lijken wel op tattoo’s die je op de huid plakt.
  dankjewel voor je leuke en creatieve ideeën.
  Ik zou er veel kleurige snoepjes in doen. Of zelfs hartjes gemaakt van dik aquarel papier om te delen met andere mensen. Bloemetjes gekleurd met aquarel papier of zelfs echte, en glitter, alles wat glittert.

  Dankjewel voor je enthousiasme en dat je helemaal je zelf bent.
  Veel liefs en een virtuele knuffel van Josien

 96. Hoi Karin,
  Wat superleuk deze snoepzakjes. Ik krijg nieuwe inspiratie om lekker aan de slag te gaan met de zakjes en verschillende mensen een zakje te sturen. Heerlijk ouderwetse post. Ik wil de zakjes gaan vullen met glitter, kraaltjes en sterretjes.
  Groetjes,
  Martine

 97. Zo leuk die snoepzakjes!!!
  Ik ga ze zelf maken als bedankje na ons 12,5 jarig huwelijksfeest in juni. Wordt een gezellig iets met familie en vrienden. Hopelijk gaat het door. En op korte termijn zou ik een zakje maken voor familie die aan huis gekluisterd zijn. Even een oppeppertje.
  Groetjes

 98. Dankjewel voor alweer een leuke workshop.
  Ik vind de snoepzakjes super. En zou ze graag geven aan de grootouders die we in deze moeilijke tijden helaas niet kunnen bezoeken. Ook zou ik er graag maken voor het verplegend personeel in het UZ Leuven, voor de afdeling waar mijn dochter elke maand heel goed verzorgd wordt. Dikke pluim voor hen in deze ongelooflijke zware tijd. De zakjes ga ik vullen met kleine lekkere chocolaatjes.

 99. Wat jammer dat alle evenementen niet door kunnen gaan. Ik zou de snoepzakjes vullen met hartjes en positieve teksten, en aan onze getuigen en ceremoniemeester geven, als leuk aandenken aan onze bruiloft 9 mei. We blijven hopen dat deze wel door kan gaan, maar ook dit is onzeker.
  Iris

 100. Merian Dröge

  Ik zou graag voor mijn man (die helaas sinds 7 maanden wegens dementie in een verzorgingshuis zit) een snoepzakje maken. Door het Corona virus mag ik al sinds afgelopen donderdag niet meer op bezoek. Ik mag wel dingen voor hem afgeven, dus dit zou ideaal zijn!

 101. Ik zou er graag mijn moeder mee blij maken, die helaas toch naar haar werk moet gaan in deze tijd. Daarnaast zou Ik graag een vriendin blij willen maken met een snoepzakje aangezien ze helemaal alleen thuis zit omdat haar vriend al een tijdje in het buitenland zit voor werk en hij nog niet terug kan komen. 2 mensen blij maken is nog leuker! Ik zou de zakjes vullen met lekkere chocolaatjes. Misschien wel paaseitjes 🙂

 102. Ik zou met deze rubons leuke zakjes maken voor mijn 2 besties die ik nu moeten missen. Ik werk als verpleegkundige en dagelijks sturen ze mij een berichtje dat ik goed de maatregelen in acht moet nemen 🙂 Ik zou in het zakje kleine papiertjes met een kort ‘opkikkertje’ in steken en natuurlijk mogen de glitters niet ontbreken. en als ik dan toch bezig ben voor mijn besties dan maak ik er stiekem eentje voor mezelf ,gewoon omdat ze zo leuk zijn en omdat het zo leuk is creatief bezig te zijn en zo even te ontstressen

  Groetjes Grete

 103. Hoi Karin,
  Ik heb je filmpje met aandacht bekeken. Wat super leuk.
  Nu werd er mij via een oude schoolvriendin die als verpleegkundige op een afdeling met licht demente mensen gevraagd of ik kaartjes wilde maken.
  Nu leek het mij ontzettend leuk om dit voor hun te doen met jouw producten.
  Zou dus graag voor deze leuke actie in aanmerking willen komen, net als zovelen hier.
  Dus wordt het voor mij nu duimen…..
  Groetjes Annette

 104. Ik zou zo’n zakje maken voor de verjaardag van mijn nichtjes van 7(8) en 10(11).. ze willen natuurlijk het liefst geld en hoe leuk is dat dan om dat in zo’n geweldig leuk zakje te stoppen?! Met wat extra glitters natuurlijk!!😉 En die rub-ons zijn in heerlijke zoete roze tinten dus dat zal zeker in de smaak vallen bij de meiden!

 105. Wat een heerlijke kleurrijke voorjaarslijn van je, Karin. Je wordt er ondanks alles ontzettend vrolijk van! Ook erg genoten van je live demonstratie via YouTube. Ik zou zo’n prachtig zakje willen schenken aan mijn lieve dappere zusje. Ik zou het zakje vullen met fleurige bloemzaadjes zodat ze op haar balkonnetje een mooie bak met bloemen kan laten groeien. Dat zou haar vast moed geven in de situatie waarin ze verkeerd.

 106. Sorry Joan,

  Ik heb geen tijd gehad om te kijken.. moet eerlijk zeggen geen tijd gehad ergens voor..
  ben zo druk met kaarten schrijven en met de groep kaart voor corona jarigen.
  kaart 170 is net op de post gegaan
  Ik hoop het terug te kunnen zien of iets..
  ze zijn erg mooi .. Dank je wel voor alles

 107. Ik vind deze snoepzakjes er echt geweldig uit zien. Ik zal mijn vriendinnen willen verrassen met zo’n snoepzakje, omdat ik nu niet met ze af kan spreken! Allemaal hebben ze een baan met betrekking tot de zorg, dus op dit moment verdienen ze nog meer zo’n verrassing!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top