Warme Winter Wensen scripted title
Warme Winter Wensen

In de online workshop workshop Warme Winter Wensen gaan we langs bijna alle Maker Member workshops. Je leert zelf Watercolor stempels maken, we gaan Blaadjes en Rozen schilderen en we doen aan Brushlettering en Monoline Lettering.

 

 

We verwerken het schilderen van rozen in stijlvolle kerstbomen. Heb je nog nooit rozen geschilderd? Je krijgt als Maker Member ook toegang tot de workshop Rozen schilderen waarin je dat stap voor stap leert.

Maar we maken ook illustraties in fineliner en we werken aan mijn nieuwste techniek: Delfts Blauw in mijn stijl. Je werkt daarin met watercolor stiften (Ecoline, Tombow, Edding of Winsor&Newton, Karin Markers, maakt niet uit) waarbij je met mooie technieken een Delfts Blauw effect kunt verkrijgen.

Wat heb je nodig?

We gebruiken watercolor verf en Brushmarkers. We werken op Aquarelpapier en op kaarten. En ik laat je ook zien hoe je de Letter Liner kunt gebruiken op jouw projecten (maar je kunt ook zonder)

 

Hoe krijg je toegang tot de workshop?

De online workshop Warme Winter Wensen is onderdeel van de Maker Members workshops. Meld je aan als Maker Member en je krijgt meteen toegang tot alle beschikbare lessen.

 

Plus Toegang tot ALLE andere Maker Members workshops

Maar als Maker Member heb je zelfs toegang tot ALLE Maker Members workshops. Meer informatie vind je hier

 

 

Word jij ook Maker Member?

KLIK HIER om Maker Member te worden en daarmee toegang te krijgen tot ALLE workshop video’

 

Word jij ook Maker Member?

KLIK HIER om Full Member te worden en daarmee toegang te krijgen tot ALLE workshop video’

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven