Ijsjes2021-Karin Joan - sccripted title2
Workshop

 

In de komende weken komt er een nieuwe workshop voor mijn Maker Members uit: Watercolor Zomer IJsjes. Je kunt werken met watercolor stiften zoals Ecoline, Tombow, Edding  brushpens of Karin Markers. Maar je kunt ook gewone waterverf gebruiken of vloeibare ecoline of iets wat erop lijkt.

Planning

Je ontvangt in totaal 5 projecten + een bonus project. Je kunt dus de hele zomer aan de slag of later terug kijken.  De projecten worden gepubliceerd op deze data:

15 juli 20:00
Watercolor IJsjes workshop project 1 – live sessie: dansende ijsjes; basis technieken voor het verkrijgen van het 3D effect

19 juli
Watercolor IJsjes workshop project 2 – klassiekers: Room Choco, Raketje en Solero

29 juli
Watercolor IJsjes workshop project 3 – Dubbel likkers

5 aug
Watercolor IJsjes workshop project 4 – Twisters

12 aug
Watercolor IJsjes workshop project 5 – Magnum en Fancy Fruitijsjes

19 aug
Watercolor IJsjes workshop bonus project!

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

 

Verder heb je nodig: potlood, papier (tekenpapier of nog beter: aquarelpapier). Met een schaar, 3D tape en fineliner maak je het nog leuker, want dan kun je jouw ijsje omtoveren in een kaartje. Extra leuk om deze zomer te maken en te  verzenden vanaf jouw vakantie adres.

 

Op verzoek combineer ik deze workshop met mijn meest recente Brushlettering handschrift. Je ontvangt van mij een oefenalfabet met begeleidende video en ik laat je zien hoe je diverse woorden kunt schrijven. Maar je hebt ook de beschikking tot de allereerste beginnerslessen in de workshop Brushlettering made easy.

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

Vind jij het ook leuk om mee te doen? Meld je dan aan als Maker Member en je krijgt toegang tot deze workshop en al mijn andere Maker Member workshops. Je kunt aan de workshops meedoen tijdens live sessies, of lekker op je eigen tempo ergens in de weken of maanden daarna.

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

DEEL JOUW WERK

Heb ik jou mogen inspireren? Dan zie ik heel graag wat jij gemaakt hebt. Deel jouw werk met #karinjoan op Instagram of Facebook. Geen social media? Stuur mij dan een foto over de mail naar hallo@makerisme.nl

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top