Ijsjes2021-Karin Joan - sccripted title2
Workshop

 

Water Color IJsjes LIVE sessies

Vind jij ook dat we niet genoeg zomer gehad hebben dit jaar? Ik stel voor dat we de zomer verlengen! En ik denk dat mijn workshop Watercolor IJsjes daar heel goed bij kan helpen. De lessen staan al klaar voor Maker Members om in te duiken.

 

Je kunt werken met watercolor stiften zoals Ecoline, Tombow, Edding  brushpens of Karin Markers. Maar je kunt ook gewone waterverf gebruiken of vloeibare ecoline of iets wat erop lijkt.

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

 

Verder heb je nodig: potlood, papier (tekenpapier of nog beter: aquarelpapier). Met een schaar, 3D tape en fineliner maak je het nog leuker, want dan kun je jouw ijsje omtoveren in een kaartje. Extra leuk om deze zomer te maken en te  verzenden vanaf jouw vakantie adres.

 

Op verzoek combineer ik deze workshop met mijn meest recente Brushlettering handschrift. Je ontvangt van mij een oefenalfabet met begeleidende video en ik laat je zien hoe je diverse woorden kunt schrijven. Maar je hebt ook de beschikking tot de allereerste beginnerslessen in de workshop Brushlettering made easy.

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

 

 

Vind jij het ook leuk om mee te doen? Meld je dan aan als Maker Member en je krijgt toegang tot deze workshop en al mijn andere Maker Member workshops. Je kunt aan de workshops meedoen tijdens live sessies, of lekker op je eigen tempo ergens in de weken of maanden daarna.

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

DEEL JOUW WERK

Heb ik jou mogen inspireren? Dan zie ik heel graag wat jij gemaakt hebt. Deel jouw werk met #karinjoan op Instagram of Facebook. Geen social media? Stuur mij dan een foto over de mail naar hallo@makerisme.nl

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

2 gedachten over “Workshop Watercolor IJsjes”

  1. Hallo Karin,
    Wat was het gisteren een waanzinnig toffe live uitzending op YouTube. Wat presenteer jij je nieuwe collectie op een geweldig toffe manier! Dat ik fan ben van deze nieuwe Missees collectie heb ik al meerdere keren gezegd! Maar dat meen ik dan ook echt. Je hebt weer een waanzinnig toffe collectie neergezet. Mijn complimenten! Ik kan daar zo blij van worden ? Ik kijk vooral uit om er lekker mee te gaan experimenteren. Daar hou ik zo van! En natuurlijk van CAS kaarten. Mijn grote favoriet. Je mag weer super trots op jezelf zijn met zo’n geweldige collectie!Ik zet nu deze reactie zomaar ergens onder een bericht.
    Fijne dag gewenst en nogmaals dank voor de leuke presentatie!
    Lieve Groet, Irina Kikkert
    Code : i5am10

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven