let's get creative -mism-scripted-title
Zonnebloemen voor Oekraine

 

Wat is toch het hartverscheurend om te zien wat er gebeurd in Oekraïne… Je zou er maar vrouw zijn, moeder zijn, … je kinderen, je gezin… je hele leven… alles verscheurd, komt het ooit nog goed….?! Maar er is Hoop. En er zijn hele mooie moedige mensen die hoop, hulp en meer weten te brengen aan hen die dat het hardst nodig hebben. En daar wilde ik graag mijn steentje aan bijdragen.

 

 

Daarom heb ik deze workshop Zonnebloemen voor Oekraine ontworpen en gegeven op 22 maart 2022
In deze workshop leerde ik de deelnemers in ‘loose watercolor’ stijl de nationale bloem van Oekraine schilderen:  zonnebloemen. De opbrengst van deze workshop is gegaan naar CRS,  een hele mooie organisatie (waarvan ik de directeur persoonlijk ken) die zich al jaren inzet voor de armsten onder de bevolking van Oekraïne.

 

Er hebben 161 deelnemers gegeven voor deze workshop. Samen brachten zij een totaalbedrag binnen van…

€ 2.113,75

 

Wauw!! wat een super mooi bedrag! dankbaar om hier onderdeel van geweest te kunnen zijn.
Heb jij ook meegedaan? Dan wil ik nogmaals zeggen: BEDANKT!!  Samen hebben wij een verschil gemaakt in de levens van deze mooie mensen.

 

 

Hartelijk dank dat je mij hebt geholpen om te helpen. Zo maken we onze wereld een stuk mooier.

heel veel liefs en heel veel zegen

 

 

 

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven