WN-mism-scripted-title
Brushstrokes

Live Sessie op het instagram account van @Art_Inspirations_nl op woensdag 26 mei om 19:50 

 

Ieder penseel maakt weer zijn eigen karakteristieke markering. Het is een mooie samenwerking tussen de bewegingen van hand en vingers en de eigenschappen van de haren van het penseel. In deze live sessie ontdekken we welke invloeden penseel en beweging hebben op de vormgeving van blaadjes en letters.

 

Ik zal in deze live sessie gebruik maken van diverse Winsor & Newton Watercolour penselen: De nieuwe Professional Watercolour Synthetic Sable, maar ook de Professional Watercolour Sable,  Cotman, Serie 7 en Sceptre Gold II komen langs.

In deze live sessie wil ik je uitdagen in een leuke challenge met een mooie give away. Kijk dus zeker mee om te ontdekken wat wij voor jou in petto hebben…

Doe ook mee met de Winsor & Newton My Moment Watercolor Challenge, met nog veel meer mooie prijzen die je kunt winnen.

My Moment Challenge

 

Workshop Rozen schilderen

 

Wil jij zelf rozen leren schilderen in deze stijl? Dan ben je welkom in mijn Makerisme workshops. Meld je aan en wordt nu Maker Member  Je krijgt dan een inlogcode die toegang geeft tot ALLE beschikbare Maker is Me online workshops: Rozen schilderen en nog zoveel meer (meer dan 400 video’s!!). Leuk toch?! Dus log in en kies de workshop waar je aan wilt werken, wanneer jij wilt en op jouw eigen tempo. Bekijk de video’s en je weet wat je moet doen.
Dus pak je spullen en doe lekker mee!

Je krijgt dan ook toegang tot de live workshop Dreamy Roses van 20 mei (maar terugkijken kan ook). Daarin leer ik je uit de losse pols romantische rozen schilderen. Dit zal een vervolgles zijn van de serie Rozen schilderen.

 

.

Nog meer Workshops in de planning

Maar er komt nog meer aan!

En op 29 mei de workshop Gold Foiled Monogram Watercolor Leaves tijdens Kreadoe bij @handletteringdoenwezo.nl waarin we deze brush strokes ook zullen gebruiken.

En daarop volgend nog een workshop serie Watercolor Bouquets waarin ik je deze stijl  stap voor stap aanleer. (info volgt)

Dus…
To be continued 🤗🤗🤗

 

Wat heb je nodig voor de workshop Rozen schilderen?

Voor deze workshop heb je niet veel nodig. Een zacht rond penseel met een punt, watercolor verf (=waterverf / aquarelverf) en aquarelpapier (of stevig tekenpapier) is genoeg om mee te doen.

Kun jij niet live mee kijken? Geen probleem, de workshop is ook nog terug te zien.

 

NOG VEEL MEER ONLINE WORKSHOPS

Wordt jij Maker Member? Dan  krijg je een inlogcode die toegang geeft tot ALLE beschikbare Maker is Me online workshops: Rozen schilderen en nog zoveel meer (meer dan 400 video’s!!). Leuk toch?!

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

 

DEEL JOUW WERK

Heb ik jou mogen inspireren? Dan zie ik heel graag wat jij gemaakt hebt. Deel jouw werk met #karinjoan op Instagram of Facebook. Geen social media? Stuur mij dan een foto over de mail naar hallo@makerisme.nl

Hartelijke groet en tot een volgend project!

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top