let's get creative -mism-scripted-title
Glaxy Drawing - Sunset & Deer

Ik deel hier op 28 april 20:00 de workshop Galaxy Drawing die ik gaf voor Tombow tijdens Kreadoe online 2020. Je krijgt van mij ook de bijbehorende download zodat je live mee kunt doen.  De downloads vind je onder mijn Freebies, speciaal voor al mijn Makeristas ofwel nieuwsbrieflezers. Nog niet aangemeld? scroll even door.

 

FREEBIES

Ook jij bent van harte welkom om gebruik te maken van mijn Freebies. Speciaal voor al mijn Makeristas (nieuwsbrieflezers) Meld je aan hieronder.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Sneak Peek

Voor nu vind je hier  een korte sneak peek video. De workshop kun je LIVE bekijken op 28 april 20:00 (ook achteraf terug te kijken)

 

Extra projecten

Bekijk ook het extra projecten met Zonsondergang en Rendier hier

 

Glaxy Drawing – Sunset & Deer

 

 

Galaxy Drawing

Ik gaf deze workshop voor Tombow tijdens Kreadoe online 2020.  Hierin neem ik  je stap voor stap mee in de techniek.

Welke kleuren gebruik je? En hoe maak je van het geheel een kunstwerk om trots op te zijn? Je leert het allemaal in deze workshop Galaxy Drawing. Maar wat nou als je niet goed bent in tekenen? Ook dat is geen probleem. Met de tips en trucs die je in deze workshop ontvangt, voel je je zelfs met weinig ervaring een echte creatieve STER

 

 

 

Blended Lettering

En op 15 juni deel ik de workshop Blended Lettering. Zet m alvast in je agenda!

 

Galaxy Vlinders

Ik vertel je in de video van het rendier en de zonsondergang ook meer over deze Galaxy vlinders. Kijk maar hier: Zonsondergang en Rendier

 

VOOR GROEPEN

wil je mijn download voor een groep gebruiken (bv voor een vereniging, kerk, goed doel etc?) om zo een ander blij te maken. Mail mij dan eerst even aub: hallo@makerisme.nl Ik help je graag verder.

Hartelijke groet en tot een volgend project!

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top