let's get creative -mism-scripted-title
Glaxy Drawing - Sunset & Deer

Ik deel in dit project de extra video’s die horen bij de workshop Galaxy Drawing die ik gaf voor Tombow tijdens Kreadoe online 2020. Je krijgt van mij ook de bijbehorende downloads waar je lekker mee aan de slag kunt.  De downloads vind je onder mijn Freebies, speciaal voor al mijn Makeristas ofwel nieuwsbrieflezers. Nog niet aangemeld? scroll even door.

 

 

FREEBIES

Ook jij bent van harte welkom om gebruik te maken van mijn Freebies. Speciaal voor al mijn Makeristas (nieuwsbrieflezers). Meld je aan hieronder.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

In de onderstaande foto’s kun je zien welke kleuren Tombow ABT markers ik gebruikt heb.

 

Galaxy Drawing

De technieken die je in deze video liet zien, vind je terug in de workshop Galaxy Drawing, die ik gaf voor Tombow tijdens Kreadoe online 2020.  Hierin neem ik  je stap voor stap mee in de techniek.

Welke kleuren gebruik je? En hoe maak je van het geheel een kunstwerk om trots op te zijn? Je leert het allemaal in deze workshop Galaxy Drawing. Maar wat nou als je niet goed bent in tekenen? Ook dat is geen probleem. Met de tips en trucs die je in deze workshop ontvangt, voel je je zelfs met weinig ervaring een echte creatieve STER.

Bekijk hier de sneak peek video. De workshop Galaxy Drawing is HIER te vinden.

 

Glaxy Drawing – face

Ook geef ik de workshop Blended Lettering. Word ook Makerista en ontvang mijn Freebies!

Galaxy Vlinders

De Galaxy vlinders vind je in mijn Maker Members workshops. Het is slechts 1 van de vele projecten waar je toegang toe krijgt als je Maker Member wordt. Ik vertel je graag meer HIER.

 

VOOR GROEPEN

Wil je mijn download voor een groep gebruiken (bv voor een vereniging, kerk, goed doel etc?) om zo een ander blij te maken. Mail mij dan eerst even aub: hallo@makerisme.nl Ik help je graag verder.

Hartelijke groet en tot een volgend project!

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven