let's get creative -mism-scripted-title
Joy to the world in rose

 

Kreadoe staat om de hoek! En in deze live sessie warmen we alvast lekker op! Ik laat jou in detail zien hoe ik dit project heb gemaakt (inclusief wat er allemaal niet goed ging) en je maakt kans op het winnen van een deel van de inhoud van de Be Creative Roadmap box, als je live mee kijkt. Ik geef namelijk alles wat je hieronder ziet weg, in drie delen.

 

Doe lekker live mee op dinsdag 25 okt 2022 20:00 hieronder. Of nog leuker: chat lekker mee op Youtube, KLIK HIER

Alle informatie over mijn Kreadoe activiteiten vind je HIER

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven