Monoline Lettering logo scripted title1
Online Workshop

Van harte welkom bij de Online Workshop Monoline Lettering, waarin ik jou het elegante vloeiende schrift leer dat je met een eenvoudige pen, stift of fineliner kunt schrijven.

Zo begint mijn introductie in deze Maker Member workshop. Ik vertel je in onderstaande video graag meer.

Monoline Lettering werkt als een hele mooie toevoeging op projecten met een vrouwelijke elegante moderne stijl. Zo heb ik het bijvoorbeeld toegepast in mijn Watercolor Flowers project dat je hieronder in de video ziet. (lettering vanaf 3:04)

Muziek: Antoine Bradford – Promises

Deze Workshop is een van de vele workshops waar Maker Members toegang toe hebben. Ik vertel je graag meer op mijn Online Workshops pagina.

 

 

ONLINE WORKSHOPS

Word jij Maker Member? Dan  krijg je een inlogcode die toegang geeft tot deze en ALLE andere beschikbare Maker is Me online workshops. Leuk toch?! Dus log in en kies de workshop waar je aan wilt werken, wanneer jij wilt en op jouw eigen tempo. Bekijk de video’s en je weet wat je moet doen. Pak je spullen en doe lekker mee!

KLIK HIER voor meer info en aanmelden

 

In deze Monoline Lettering stijl heb ik voor jou een Freebie Stapelkaartjes ontworpen, die je gratis kunt downloaden als je je hebt aangemeld voor mijn nieuwsbrief.

FREEBIES

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief, dan ben jij Makerista! Je krijgt dan meteen toegang tot mijn Freebies, speciaal  voor al mijn Makeristas: de allerleukste mensen van het internet. Wil jij dat ook?

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven