let's get creative -mism-scripted-title
Papieren Lichtjes voor de Feestdagen 2018

Gezellige papieren lichtjes om thuis neer te zetten of om weg te geven bij een cadeautje. Met leuke teksten die je meteen aan het zingen brengen, of zelfs herdenkingsteksten voor degenen die je mist met deze dagen.

Ik laat je in deze video zien hoe je ze zelf kunt maken. Ik heb ze speciaal voor jou ontworpen en ik geef ze gratis weg als Freebies voor mijn nieuwsbrieflezers: Makeristas!

Wil je zelf ook aan de slag met deze Papieren Lichtjes? Ze zijn  als Freebies  beschikbaar voor al mijn Makeristas = nieuwsbrieflezers. Download hier of meld je aan hieronder.

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Wil je leren schrijven met penseel, probeer mijn workshop dan eens uit.  Kijk maar hier

In de papieren lichtjes zit een led kaarsje. (Natuurlijk gebruiken we hiervoor geen echte kaarsjes. ) ‘s avonds zien ze er supergezellig uit. En je kunt er zoveel maken als je zelf wilt.

De sets zijn heel mooi in een stijl. Maar ook juist heel veel door elkaar op een plank werkt super goed. Je kunt er voor jezelf zoveel maken als je wilt.

 

Gemaakt door Makeristas (nieuwsbrieflezers)

Voor groepen

wil je mijn Papieren Lichtjes voor een groep maken (bv voor een vereniging, kerk, goed doel etc?) om zo een ander blij te maken. Mail mij dan eerst even aub hallo@makerisme.nl Ik help je graag verder.

Omdat we bijna allemaal lieve mensen in ons leven missen rond deze dagen, heb ik ook deze herdenkingslichtjes gemaakt. Een lieve herinnering aan een geliefd mens.

Als je de lichtjes van halfdoorzichtig papier maakt (bv kalkpapier) dan schijnt het licht er nog mooier doorheen. Trek de tekst over met witte marker of gelpen en het effect is extra chique!

Ik ben wel heel benieuwd welke stijl jij het leukst vindt. Laat het mij weten in de reacties.

ook overdag zien de papieren lichtjes er leuk uit. Wanneer je de teksten leest, ga je al bijna meteen aan  het zingen. Zelfs tijdens het stofzuigen, haha.

Maak jij mbv gesmolten kaarsvet ook sneeuwvlokken op je lichtjes? Het maakt ze extra bijzonder.

 

Superleuk als je jouw papieren lichtjes met mij deelt op facebook of instagram. Ik hoor ook heel graag waar jij jouw papieren lantaarn wilt laten staan.

Bekijk ook mijn andere Papieren Lichtjes. Ook die zijn nog steeds beschikbaar als download. Klik hier

Natuurlijk kun je ook zelf je papieren lantaarns ontwerpen. Als je zoekt in Google afbeeldingen op: silhouette, dan vind je een legio aan mooie afbeeldingen die je kunt gebruiken als inspiratie voor jouw eigen ontwerpje. Combineer met eigen teksten en je kunt het zo persoonlijk maken als je wilt. Misschien als menu of plaats-kaartjes voor het kerstdiner…? (hmm… ik krijg weer nieuwe ideeën!)

Heb je de download al?

Yes!! ik wil ook MAKERISTA zijn

Met toegang tot de Makerisme Freebies
ik kan op ieder moment weer opzeggen

dit veld niet invullen s.v.p.

Deel een lichtje met iemand anders

Ik hoop dat je zult delen met een ander wat ik heb gedeeld met jou. Maak jouw wereld een klein beetje mooier en breng wat licht in deze donkere dagen. Je kunt ook gebruik maken van de lichtjes van voorgaande jaren. Je vindt ze ook hier op mijn website.

Papieren Lichtjes 2014
Papieren Lichtjes 2018
Papieren Lichtjes 2019-1
Papieren Lichtjes 2019-2

 

 

Heb ik je mogen inspireren? Dan vind ik het superleuk als je iets van je laat horen en al helemaal geweldig als je het laat zien.
Laat een reactie achter of deel jouw foto’s met mij op Facebook, Instagram op per e-mail.

onderschrift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top